Geslaagde 14e Reeuwijkse Hout Cross

Zaterdag 19 november werd door Sportclub Reeuwijk de 14e Reeuwijkse Houtcross georganiseerd. Een zonnetje met een frisse wind waren de goeie ingrediënten voor een heerlijke crossdag. In totaal finishten 513 deelnemers in de verschillende categorieën. Bij de wedstrijdlopers werd Roland v.d. Harst van SC Antilope eerste. Roland klokte op de 9000 meter een tijd van 32.16 minuten. Jan van Marel van AAV’36 werd overall tweede maar eerste in de categorie mannen masters 40. Hij liep over de 9000 meter een tijd van 32.26 minuten. Deze prestatie leverde hij na eerst aan de start van de korte cross (2000 meter) gestaan te hebben en als tweede te finishen in een tijd van 7.28 minuten. De korte cross bij de mannen werd gewonnen door Hans Harting van AV’47 in een tijd van 7.23 minuten. Bij de vrouwen won Evita Hoogeveen van AV’47. Ze legde het parcours van 4500 meter af in een tijd van 18.06 minuten. De snelste atleet van SC Reeuwijk was Frans van Zuilen. Hij deed 38.18 minuten over het parcours van 9000 meter. Van de organiserende vereniging SC Reeuwijk liepen 24 atleten in de verschillende categorieën de cross. Bij de jongens junioren D1 finishte Robin de Haan op een derde plaats. Wessel Baas was in dezelfde categorie goed voor een vierde plaats. Bij de meisjes junioren C finishte Robin Droog overall op een vijfde plaats en in haar categorie C 2e jaars op een vierde plaats. In de verschillende categorieën finishten de SC Reeuwijk atleten op de volgende plaatsen. Rohan Joghi 11e, Roy van Rijn 8e, Jochem Hofland 20e, Ruben Baars 32e, Mouna Jansen 14e, Lise Droog 17e, Rick van Duin 13e, Maarten Hagenaars 24e, Sven van Wijk 26e, Romy van Maaren 24e, Wouter Dorresteijn 10e, Adina Bron 19e, Matthijs Muller 19e

Vincent Kalkhoven de 3000m in 17.30 min, Alfred van Klaveren de 3000m in 32.47 min, Brigit Droog de 4500m in 25.29 min, Wim Verkleij de 9000m in 40.21 min en 8e masters 50 en Ko Heij in 40.35 min en 9e masters 50. Erik Huisman en Frans van Zoest de 9000m in 41.17 min en 45.06 min.