Rohda’76 blaast Moerkapelle omver

In de voorlaatste competitiewedstrijd van 2016 kon Rohda’76 zich heerlijk uitleven tegen Moerkapelle: 7-0. Door de zevenklapper blijft de formatie van Boris van Es keurig in het spoor van koploper FC Oudewater. Het verschil tussen de nummers één en twee bedraagt twee punten.
Vooral Arnoud Troost en Roy Snijder waanden zich in de tweede helft in een snoepwinkel. De snelle Troost verschalkte de wanhopige Moerkapelle-goalie drie keer, spits Snijder schoot twee maal raak.
Halverwege leidden de Bodegravers al met 3-0.

Aanvoerder Pascal Hellingerwerf nam de openingstreffer voor zijn rekening. Op slag van rust joeg Tim van der Werf nummer twee tegen het garen. Aan de andere kant kwamen keeper Nova Markarian en de verdedigingslinie geen enkel moment in de problemen.
Aanstaande zaterdag wacht de lastige uitbeurt in en tegen Gouda, de laatste wedstrijd voor de winterstop.