Met een glimlach naar de tandarts

blank

Zaterdag 14 januari geen gaatjes boren of een kies laten trekken bij de tandarts. Praktijk voor Tandheelkunde aan de Oranjelaan in Bodegraven hield een Open Dag voor de bezoekers.

blank


De vernieuwde praktijk heeft na een grondige verbouwing meer ruimte te bieden. Door samenvoeging met het naastgelegen pand is de praktijk flink ruimer geworden.

Eigenaar Sanchit Sudesh is trots op het resultaat. “De Open Dag trok veel nieuwsgierige bezoekers. Sinds 2000 zijn we hier gevestigd aan de Oranjelaan. We werken  met 15 medewerkers in de praktijk. Door de verbouwing hebben we nu de beschikbaarheid over zeven behandelkamers.”

Voor de kinderen was er ‘poetsles’ en werd er gedemonstreerd hoe het boren van een gaatje en het vullen van een kies in zijn werk gaat.

Ook sportschool Green Health Center en schoonheidssalon Elements waren aanwezig met interessante aanbiedingen. De dames van Tuktukfabriek zorgden voor heerlijke koffie, verse thee, warme chocomel of glühwein.

De kinderen mochten meedoen aan een kleurwedstrijd. Deze werden veel ingeleverd bij de tandarts. Er was een attentie voor de mooiste kleurplaten.

 

 

 

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie