Nieuwjaarsreceptie Rode Kruis Bodegraven

blank

Bij de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van het Rode Kruis Bodegraven werd door de voorzitter Wim van Os een onderscheiding aangeboden aan Linda Buitenwerf, zij is 20 jaar lid van het plaatselijke Rode Kruis.
Zij en al haar Rode Kruis collega’s verzorgen op veel evenementen de eerste hulp.
Linda is o.a. altijd de hele week te vinden bij de Vakantiespelen voor de jeugd van Bodegraven.

blank


Ook werd er afscheid genomen van Annie Potuyt die 35 jaar een zeer actief Rode Kruis lid is geweest, de voorzitter sprak zijn dank uit naar haar voor het vele werk wat zij jaren lang gedaan heeft voor het Rode Kruis.

Wim van Os, die dit jaar als nieuwe voorzitter van het Rode Kruis Bodegraven en omstreken zijn eerste nieuwjaarsspeech hield, hoopt in het nieuwe jaar, waarin het landelijke Rode Kruis 150 jaar bestaat, Bodegraven met nieuwe activiteiten op de kaart te zetten.
Dit begint al met een nieuwe E.H.B.O. cursus op 19 januari.

Het Rode Kruis is in de samenleving niet weg te denken, zowel  op internationaal -, nationaal – maar ook op plaatselijk gebied.
Vandaar dat het Rode Kruis Bodegraven, aldus de voorzitter, zich wil toeleggen op E.H.B.O. – en Reanimatie cursussen en het plaatsen van A.E.D. ’s in Bodegraven.

blank

Op de foto staan van links naar rechts:
Wim van Os,  nieuwe voorzitter, Glancy van Turnhout- Glancy werd ook nog door het Rode Kruis bedankt voor haar inzet bij de hartstichting- Linda Buitenwerf en Annie Potuyt

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie