Team Unique rijdt ruim 7000 km in 7 dagen naar Noord-Scandinavië en terug

Donderdag 19 januari vertrekken Gerrit-Jan en Lisette Hans als Team Unique richting het noorden van Europa. De officiële start is vrijdag 20 januari om 16.00 uur in Stockholm.
Het is voor team Unique de tweede keer dat zij meedoen. Vorig jaar reed dochter Isabelle met Gerrit-Jan mee. Zij heeft Lisette enthousiast gemaakt om dit jaar mee te rijden. Het is een avontuurlijke tocht over eindeloze en besneeuwde wegen naar Noord Scandinvië. 7 dagen, ruim 7000 kilometer, meer dan 6 landen. Navigeren op coördinaten. We weten s’morgens niet waar we  s ‘avonds aankomen.
De organisatie Nokian Navigate North heeft een lustrum. Zij hebben voor de 5e keer een avontuurlijke tocht uitgezet richting het Noorden. Omdat het een feestelijke tocht is is de kans zeer groot dat we de Noordkaap gaan bezoeken.
Alle 42 teams die meedoen rijden voor een goed doel. Team Unique heeft dit jaar gekozen voor  de Stichting “Vier het Leven” .  Zij organiseert Film, Theater-en concertbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid door vrijwilligers en kunnen genieten van een arrangement waarbij alles geregeld is om zorgeloos uit te gaan. In Bodegraven en omstreken zijn zij ook al een aantal jaren actief.  Diverse sponsors hebben al hun steentje bijgedragen en staan al op de bestickerde auto. Afgelopen zaterdag was er ook een Spinning/workout bij N-Joy Sportcentre.
Wij zijn in de week van 20 tot en met 28 januari live te volgen via de website van www.teamunique.nl  en www.navigatenorth.nl  onder nummer 26.
De finish is de enige coördinaat welke bekend is: zaterdagmiddag 28 januari om 15.00 uur worden de teams ontvangen in het Plantarium te Hazerswoude.



Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie