Platform-Z: Workshop Vision Board

Heb jij je doelen voor 2017 concreet neergezet? Misschien meer focussen? Een Vision Board is een middel om je wensen te visualiseren en je focus letterlijk in beeld te brengen.




Op dinsdag 7 februari organiseert Platform-Z een workshop Vision Board maken. Het is een creatieve workshop, die de deelnemers uitdaagt om na te denken over hun doelen en deze te visualiseren.

Visie en focus

Mensen staan vaker stil bij wat ze niet willen dan wat ze wel willen. Terwijl de Law of Attraction juist uitgaat van de regel: waar je op focust, groeit. Oftewel, het is belangrijk om helder te hebben wat je wilt bereiken. Tel daarbij op dat ons onbewuste – wat houdt van duidelijke beelden – een grote invloed heeft op wat wij dagelijks doen. Hoe helderder je wensen en verbeelding daarvan, hoe groter de kans dat je herkent wat bijdraagt aan het manifesteren van je doelen.

Workshopgeefster Marian van Noort
Het is elke keer weer verrassend wat een Vision Board oplevert. En het leuke is: een Vision Board geeft een mooi inkijkje in de innerlijke wereld van de maker. Dat geeft vaak een verdieping van het proces van doelen stellen’.

Wanneer? Dinsdag 7 februari

Hoe laat? Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur. Borrel vanaf circa 21.30 uur.
Waar? Hoek 29, Marktstraat 29 in Bodegraven
Kosten? Gratis

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie