Inschrijving MusicalZomer gestart

Inschrijving gestart!




MusicalZomer produceert elk jaar een nieuwe, zelfgeschreven musical met uiteenlopende thema’s van cowboys tot prinsessen. De musical wordt in één week ingestudeerd, waarna het meerdere malen wordt uitgevoerd in een echt theater!

Dit jaar organiseert MusicalZomer van 10 tot en met 15 augustus 2017 weer een kampweek. Vanaf 11 jaar mag je met ons mee op kamp. In deze week wordt onder leiding Maarten van Wijk en Melanie Timmermans de musical ingestudeerd. Uiteraard is er voldoende ruimte voor gezelligheid en verschillende spellen. Op de eerste dag zal het verhaal bekend worden gemaakt en worden de rollen verdeeld. Iedere avond is er een doorloop van de hele musical, elke dag wordt het steeds meer een echte musicalshow!

Ben je nog geen 11 jaar?! Geen probleem! Want van 13 tot en met 15 augustus 2017 wordt het JuniorKamp georganiseerd. Je kunt meedoen aan het JuniorKamp vanaf 8 jaar.

Dit jaar zal de kampweek en het Juniorkamp plaatsvinden in Leusden.

De uitvoeringen voor van de musical zijn op 18 en 19 augustus. Op 18 augustus is om 14.30 uur de try-out, om 19.30 uur zal er ook een voorstelling zijn. Op 19 augustus is er alleen om 19.30 uur een voorstelling.
De voorstelling zullen worden uitgevoerd in het Evertshuis te Bodegraven.

Als je vóór 1 maart je inschrijft, kun je nog gebruik maken van een vroegboekkorting!
Kampweek (vanaf 11 jaar): €200
Kampweek (vanaf 21 jaar): €245
JuniorKamp (vanaf 8 jaar): €85

Wil je meer informatie of je inschrijven? Ga dan naar www.musicalzomer.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie