Landelijke actie boekhandels 'Geef mij maar een boek'

Het nieuwe actieboek van de landelijke boekhandelsactie GEEF MIJ MAAR EEN BOEK! is de klassieker ‘Achtste-groepers huilen niet’ van Jacques Vriens. Het boek is vanaf vrijdag 10 februari 2017 te verkrijgen in de boekhandels. In heel het land zetten boekhandelaren zich in om met leuke acties dit boek onder de aandacht van een breed publiek te brengen.




In Bodegraven en omstreken is het actie boek ‘Achtste-groepers huilen niet’ van Jacques Vriens te koop bij The Read Shop Express Karssen. Om iedereen kennis te laten maken met deze jeugdklassieker, is dit boek te koop voor de actieprijs van  €2,-.

Naar de film ‘Achtste-groepers huilen niet’ met Readshop Karssen
Ook The Read Shop Express Karssen heeft een speciale promotieactie rond de lancering van dit boek.  Wij laten namelijk in de Nova Bioscoop Bodegraven de gelijknamige film ‘Achtste-groepers huilen niet’ draaien. Iedereen die het actieboek aanschaft in onze winkel bieden wij een bioscoopticket aan om de film te gaan bekijken.
De filmvoorstelling vindt plaats op zaterdag 18 februari om 15.00u in de Nova Bioscoop Bodegraven Prins Hendrikstraat 31 te Bodegraven. Het aantal bioscooptickets is beperkt, dus wees er snel bij.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie