Muffen (Meester + Juffen) dag op basisschool 't Vogelnest

De verjaardagen van de juffen en meester op ‘t Vogelnest worden het ene jaar met de klas en het andere jaar gezamenlijk met de hele school gevierd. Vrijdag 10 februari vierden we het gezamenlijk feest dat we in de wandelgangen ‘muffendag’ noemen, ofwel meester + juffen = muffen.




De kinderen zongen voor de muffen en de oudste en jongste leerlingen overhandigden hen een cheque waar zij een mooie bestemming binnen de school voor zullen bedenken. Vervolgens was het de beurt aan de jarigen om het spellenparcours dat voor de kinderen was uitgezet te openen. En ja, wie jarig is trakteert dus de lunch en de pauzehapjes werden verzorgd door onze muffen.

Het spellenparcours werd gevolgd in groepjes en in elk groepje zaten kinderen uit de klassen 1 t/m 8. Het fijne van ’t Vogelnest is dat alle kinderen elkaar kennen en op dagen als dit is dat goed te zien. Er werd wat afgeknuffeld, vooral met de allerjongsten. En hoewel onze muffen niet allemaal even graag in het middelpunt staan weten we zeker dat ze zelf ook genoten hebben, er werd gelachen, meegespeeld en genoten. Het is zeker niet muf, zo’n muffendag.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie