Tol 14 sluit na tien jaar haar deuren

Zaterdagochtend 11 februari deed Tol 14 een onthutsende mededeling op haar Facebookpagina. Na tien jaar heeft de eigenaresse van de woonwinkel besloten de prachtige grote deuren van Tol 14 te sluiten.




Woonaccessoirewinkel Tol 14 is tien jaar lang een gevestigde naam geweest in Bodegraven. Eigenaresse Susan licht aan ReboNieuws toe: “Na 10 jaar is het tijd om andere dingen te gaan doen. Met nog negen(!) andere winkels moet ik mijn tijd en energie goed verdelen.”

Het besluit is niet plotsklaps genomen, vertelt Susan. “Natuurlijk denk je er heel goed over na, het speelt al een tijdje door mijn hoofd. Een winkel als Tol 14 is bijzonder. Het is hard werken. Ik wil mijn visie verbreden en het is mooi geweest zo, tijd voor nieuwe en andere dingen die op mijn pad zijn gekomen.”

Veel klanten laten op Facebook en in de winkel zelf weten dat ze het jammer vinden. “Tol 14 is een aanwinst geweest voor het dorp” vindt ook Susan. “Het is zonde voor Bodegraven en al onze klanten, die ook van ver buiten het dorp kwamen om onze winkel te bezoeken.”

Van een overname of doorstart is (nog) geen sprake. “Het is wel door mijn hoofd gegaan” geeft Susan toe, “maar er zijn geen concrete plannen en er is ook geen aanbod of iets dergelijks gedaan. Misschien komt dat nog.”

Middels hun Facebookpagina bedankt Tol 14 alle trouwe klanten. Ook aan ReboNieuws benadrukt Tol 14 dat zij de klanten willen danken voor het mooie decennium dat ze afsluiten.

Tol 14 zal tot circa 30 april geopend zijn. Wegens de sluiting biedt de winkel nu 25% korting op de gehele collectie. Meer informatie over de precieze sluitingsdatum en alles daaromtrent volgt te zijner tijd via de Facebookpagina en de website van Tol 14.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie