Huis van Alles Reeuwijk Brug weer terug in “van Staverenstraat”

Reeuwijk-Brug: Per woensdag 22 februari verhuist het Huis van Alles terug naar de van Staverenstraat. Alle activiteiten van het Huis van Alles zijn daar dan weer te vinden. De afgelopen maanden is het gebouw dat de bibliotheek en het Huis van Alles delen grondig gerenoveerd.




 

Vanaf oktober 2016 is er in de van Staverenstraat onafgebroken gewerkt aan de renovatie van het pand dat de bibliotheek en het Huis van Alles huisvest. Isolatie, een nieuwe vloer, een nieuwe keuken en zonnepanelen maken het gebouw weer toekomstbestendig. Alle activiteiten zijn vanaf woensdag 22 februari weer te vinden in de van Staverenstraat. De vaste inloopmomenten zijn:

Maandag 14:00 – 16:00 uur creatieve inloop

Woensdag 14:00 – 16:00 uur Inloop

Vrijdag 14:00 – 16:00 uur Breicafé

 

Met de gerenoveerde locatie is het Huis van Alles tevens klaar voor veel meer activiteiten en buurtinitiatieven. Het Huis van Alles wil vooral initiatieven uit het dorp faciliteren. Hebt u een leuk idee rondom eten/koken/bakken, muziek, cultuur, creatief, beweging of loopt u rond met een andere idee? Neemt u dan contact op met Reeuwijk-Brug@huisvanalles.nl

 

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie