Nieuwe shop in het monumentale Paviljoen!

De Reeuwijkse ondernemer heeft onlangs getekend voor de huur in het monumentale pand Sint Jozefpaviljoen te Gouda waar zij een 40 m2 huurt voor het runnen van haar onderneming. LMLD. Shop & Atelier.
Het is een mooie tussenstap tot een grotere locatie die in de toekomst in de planning ligt.




De unieke locatie, het monumentale gedeelte, genaamd Sint Jozefpaviljoen, herbergt diverse ondernemers waarvan per 17 februari aanstaande nu ook LMLD. haar deuren opent.
LMLD. staat voor Leuke Mensen Leuke Dingen. Binnenbeplanting, home decoraties en meer. Alles in de verkoop heeft een link of relatie met beplanting en natuur. Afkomst materiaal, opdruk gebruik voor. In zijn eenvoud maar ook grappig uniek en origineel.

De planten zelf spelen natuurlijk de hoofdrol. Wat maakt deze shop nu uniek. Desiree Niesing creëert naast de verkoop van goederen ook haar eigen werken. Op maat gemaakte werkstukken die net even de grens van mode of trend overgaan waardoor je steeds verrast wordt. De locatie, SJP , maakt het mogelijk om op het terrein te parkeren waarna LMLD de pers, relaties en genodigden van harte welkom heet.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie