Verslag Scholen Waterpolo Toernooi

Onder leiding van Karin Heemskerk en haar 10 tallen vrijwilligers, waaronder ook veel BZ&PC  jeugdleden die gingen coachen, heeft er weer een fantastisch Scholen Waterpolo Toernooi plaats gevonden.

In totaal deden 8 scholen mee uit Bodegraven e.o met in totaal 12 teams.

Deze ruim honderd enthousiaste en fanatieke spelertjes moesten 5 wedstrijdjes van 5 minuten spelen.

Tussen de wedstrijden door werden de kinderen verrast met limonade en een ijsje.

In een bomvol zwembad de Kuil werden aan het eind van de dag de “finale” wedstrijden gespeeld.

Als kampioen van het Scholen Waterpolo Toernooi is geëindigd de Pax Christie School, in een zinderende finale wisten zij uiteindelijk de Da Costa School te verslaan.

Om de derde en vierde plaats werd er gestreden tussen de Goede Herderschool en de Speel en Werkhoeve.

Ook dit was een zeer spannende wedstrijd, welke uiteindelijk werd gewonnen door de Goede Herderschool.

Uitslag:

1. Pax Christi school
  2. Da Costa school
  3. Goede Herderschool

Op zaterdag 27 mei organiseert BZ&PC wederom een zeer groot toernooi “de KUIL-CUP”

Aan dit toernooi nemen 65 teams mee met in totaal bijna 700 jeugdige waterpolo spelers in de leeftijd klasse van 10 t/m 17 jaar. Het toernooi vindt plaats in het binnen- en buitenbad van zwembad “de Kuil”, natuurlijk bent u als bezoeker ook van harte welkom.

1e: Pax Christi school