Bodegraafs Jeugdsporter van het jaar ontvangt prijs van kickboxing legende 

blank

Zaterdag traden Emma de Wit en Yassine Ambari aan op het internationale Enfusion evenement georganiseerd door Ringfight Promotions.

blank


Maar liefst 80 fans waren afgereisd om de pupillen van Sportcentrum Rebo te zien schitteren op het grootste kickboxing gala van Nederland met  meer dan 5000 bezoekers. Emma heeft heel goed gevochten maar kwam in de derde ronde net iets tekort.

Hierdoor ging de winst helaas naar haar opponent, waar Emma overigens wel twee keer eerder van wist te winnen.

Yassine uitkomend voor Sportcentrum Rebo  moest zijn 9e B klasse partij vechten. De druk was hoog en de spanning om te snijden met zoveel fans, kon hij niet anders  dan de eer hoog houden voor hem en voor heel Bodegraven.

De eerste ronde ging zoals besproken aftastend en analyserend hoe de partij gespeeld moest worden.  Yassine had zijn tegenstander al snel onder controle met goede combinaties en op het juiste moment in- en uit te stappen. De boodschap na de eerste ronde was dan ook duidelijk in de hoek. Doorgaan met de door trainer Said Ahrazi uitgestippelde strategie.

Yassine gaf zijn begeleiders aan dat hij alles onder controle had en de partij ging winnen. Na alle rondes te hebben gedomineerd werd Yassine tot winnaar uitgeroepen.

De legende Peter Aerts, meervoudig K1 wereldkampioen, overhandigde de beker en de complimenten aan Yassine.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie