Zet jouw vereniging in de spotlight met The Battle Of The Sports

De komende maanden kunnen sportverenigingen uit Bodegraven de strijd met elkaar aangaan door mee te doen aan The Battle Of The Sports. De uitgaansgelegenheid aan de Wilhelminastraat in Bodegraven wordt meerdere avonden het decor van jouw sportfeest. En daar valt ook nog geld mee te verdienen! Dit is een initiatief van Retail Loyalty, Rebonieuws.nl en PÛHA. Door met elkaar de krachten te bundelen is het idee van The Battle Of The Sports tot stand gekomen.




Wat is het idee?

Organiseer met jouw vereniging een feestavond in kroeg PÛHA. Dit kan op een vrijdag of zaterdagavond in de maand april, mei of juni. De aankleding of thema mogen jullie helemaal zelf bedenken. Een artiest laten komen? Uiteraard! Alles is mogelijk in overleg met de organisatie van PUHA.  Een gedeelte van de omzet komt ten goede aan de verenging. Na de feestavond wordt direct het totaalbedrag bekend gemaakt. Het feest met de hoogste opbrengst krijgt deze ook nog eens verdubbeld. Organiseer jij het meest creatieve feest? Dan verdien je nog eens 100 euro extra voor jouw vereniging!

Uitgaansgelegenheid PUHA

PUHA in de Wilhelminastraat biedt plek voor maximaal 220 bezoekers. In korte tijd hebben zij enorm veel creativiteit en innovativiteit laten zien en spreken zij vele doelgroepen aan. Én dat zijn de juiste ingredienten voor The Battle Of The Sports.

Aanmelden

Sportclubs uit Bodegraven kunnen zich t/m 24 maart aanmelden. Hoe eerder hoe beter! Zo kan jij je favoriete avond inplannen om een geweldig feest te organiseren!  Mail naar info@puhabodegraven.nl en ontvang het inschrijfformulier. Bekijk het evenement ook op https://www.facebook.com/events/1327568373957151/

Wil jij deze avonden sponsoren?

Sponsor deze Battle en zie jouw logo van de onderneming terug op flyers, posters, social media, Rebonieuws.nl en op het sponsorbord binnen en buiten bij PÛHA. Word je hoofdsponsor dan ben je ook zichtbaar in finale video.

Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar info@rebonieuws.nl.

Bekijk de trailer om alles te weten te komen over The Batlle Of The Sports

 

 

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie