Domburg Bodegraven genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezing 2017

Domburg Bodegraven laat met trots weten dat zij zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel verkiezing 2017. ‘Erkenning krijgen voor hetgeen waar je samen als team elke dag hard voor werkt, dat is geweldig’




De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs die eenmaal per jaar wordt uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Dit jaar is Domburg Bodegraven één van de genomineerden voor de categorie Bouw, Installatie & Techniek. Maar waarom Domburg? Waar andere partijen er vaktechnisch niet uitkomen aangaande productie, product en ontwerp, proberen wij geen nee te zeggen. Wanneer wij grotere opdrachtgevers en collega’s in de markt hiermee kunnen helpen, geeft dat ons vaak veel uitdaging en voldoening. Door de slimme combinatie van aannemerswerk en interieurbouw en één vast aanspreekpunt voor alle disciplines vindt u bij Domburg een uniek concept.

Wij mogen ons gelukkig prijzen met een vaste, trouwe klantenkring en de mond-tot-mondreclame die zorgen voor nieuwe opdrachten. Kortom, wij houden van een uitdaging! Of het nu om een complete verbouwing van een winkel, nieuwbouwwoning of een Onkidonki- verblijf in Ouwehands Dierenpark gaat, wij vinden alles leuk!

Zaterdag 4 maart om precies 10.00 gaat de stembus open voor de publieksprijs, stemmen kan via onderstaande link. Stemt u ook op ons als meest klantvriendelijkste onderneming van regio Rijnland? Stemmen kan tot vrijdag 10 maart 16.00. Wij waarderen uw stem enorm!

http://sterkste-schakel.nl/publieksprijs

Advertorial

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie