Promsartiesten op stoom

 Het Excelsior Promsconcert ‘Seasons & Sentiments’, waar het Bodegraafse koor Fabulous! een belangrijke bijdrage aan levert, wordt zaterdag 18 maart om klokslag 20:00 uur spetterend geopend met het James Bond nummer Thunderball. De bliksem zal nog net niet in slaan, maar het zet wel de toon voor de rest van de avond. Het programma zit namelijk vol met verwijzingen naar de seizoenen (niet alleen de lente) en de daarbij behorende sentimenten. In de tot ‘Ahoy-hal’ omgebouwde Sporthal Snellerpoort in Woerden bezorgen de ruim 150 artiesten, verdeeld over orkest, solisten, koor en dansers, het publiek een onvergetelijke avond met een hoog entertainment gehalte.

blank


 

Op zaterdagmiddag 11 maart was de generale repetitie in Kapel Weddesteyn en zoals verwacht, na maanden van gedegen voorbereiding, bleek dat alle artiesten al goed op stoom zijn en reikhalzend uitzien naar hun optredens.

De sentimenten werden nu al goed bespeeld, wat leidde tot vele ‘kippenvel’

momenten. Het is in één woord bizar wat Excelsior aan talent op het podium brengt op 18 maart.

 

Dit Woerdense evenement, is mede mogelijk gemaakt door o.a. Cultuur Platform Woerden, VSB fonds, Rabobank en Clipper MS. De voorverkoop is in volle gang bij Cafetaria Friendly’s (Plantsoen 2) en Muziek Van Vliet (Leidsestraatweg 9) in Woerden en online. Deze loopt tot uiterlijk vrijdag 17 maart. Op zaterdag 18 maart zijn de kaarten uitsluitend nog vanaf 19:00 uur voor € 12,50 aan de kassa verkrijgbaar (adres: Sporthal Snellerpoort, Steinhagenseweg 3b te Woerden).

 

Meer informatie over evenement en kaartverkoop via www.excelsior-woerden.nl.

blank

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie