Richard van Duuren van CDA in gemeenteraad

Met trots melden wij u dat Richard van Duuren namens het CDA toe zal treden tot de gemeenteraad.




Vorige maand heeft Gijspiet van Os, sinds 2006 raadslid namens het CDA, aangegeven wegens gezondheidsproblemen zijn functie neer te leggen. Richard van Duuren zal hem opvolgen.

Richard is geboren en getogen in de Bodegraven, getrouwd met Els en trotse vader van drie kinderen.

In het dagelijks leven is hij werkzaam als IT and Services Manager bij een IT bedrijf.

Zowel binnen de samenleving als binnen de lokale politiek is Richard geen onbekende. Hij zat al eerder in de gemeenteraad namens het CDA, en is daarna actief gebleven binnen de CDA-fractie. De laatste jaren is Richard actief geweest als voorzitter en scriba van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Bodegraven.

De fractie van het CDA is dan ook blij met de toetreding van Richard van Duuren in de gemeenteraad. We hebben nog maar één jaar voor de gemeentelijke verkiezingen, en in dat jaar staan ons nog vele uitdagingen te wachten. Richard staat bekend als kritisch en financieel deskundig, en zal er door zijn ervaring direct staan om met ons deze uitdagingen aan te gaan.

De installatie zal plaatsvinden tijdens de gemeenteraad op woensdag 29 maart a.s., dan zal ook afscheid genomen worden van Gijspiet van Os. We zijn Richard dankbaar dat hij samen met de CDA-fractie keihard wil werken om onze mooie gemeente met elkaar nog een beetje mooier te maken!

Op de foto Richard van Duuren

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie