Reünie voor alle oud-leerlingen en docenten van de Prof. Kohnstamm Mavo Waddinxveen

U denkt nu natuurlijk: Saai daar heb je weer zo een reünie!.




Maar deze keer is het een echt bijzondere. Een school die in 1995 is opgegaan in het Coenecoop College met een gigantisch uitgebreide Facebookpagina dat moet wel een heel speciaal zijn geweest. De Facebookpagina opgezet door oud leerling Ed Koorevaar met de intentie wat oud klasgenoten te vinden is door de samenwerking met oud aardrijkskunde leraar Tom Swart uitgebreid tot een door vele bezochte pagina met wel honderden likes per item.

Herbeleef je schooltijd opnieuw door de interactieve mogelijkheid van Facebook.

De prachtige foto’s en gezichten die voorkomen op de oude foto’s zoveel herinneringen die te boven komen dat de vraag voor een reünie niet uit kon blijven. Een mooie reünie juist omdat het nu nog kan!  Om te zien hoe het met iedereen vergaat, lief en leed wat is of is geweest.

Tom Swart heeft in december het stokje opgepakt en reünie commissie samengesteld. De commissie volledig bestaand uit oud- leerlingen kregen hun huiswerk mee en zijn aan de slag gegaan  De “meester” die met al zijn enthousiasme en vol met ideeën zijn oud-leerlingen nog altijd kan inspireren.

Maar hoe vinden we onze leerlingen?  Velen zijn misschien de regio Waddinxveen trouw gebleven , andere wonen inmiddels in het verre Australië. Vele in het bezit van een laptop of PC, maar niet persé met een Facebook account. Voor ons als organisatie is het de uitdaging  om met een zo laag mogelijk budget een onvergetelijk feest te organiseren want van het restant budget zal aan een mooi passend doel of doelen worden geschonken.

www.profkohnstammwaddinxveen.nl

Vrijdag 29 september a.s. wordt er voor alle oud-leerlingen en docenten een reünie gehouden van de Prof. Kohnstamm Mavo Waddinxveen. Leerlingen en docenten die tussen 1962 en 1995 op deze school hebben gezeten, worden hierbij uitgenodigd.

Aanvang feest 19.00 tot 24.00 uur 

Locatie Coenecoop College, Oude Dreef 6, Waddinxveen, 

Entreebedrag € 10,-

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie