Komische kinderspionagefilm MeesterSpion

Op woensdag 22 maart vertoont het Evertshuis de jeugdfilm ‘MeesterSpion’ voor kinderen van 6 jaar en ouder. MeesterSpion is een spannende en komische film van de makers van ‘Mees Kees’ en ‘Dummie de Mummie’. 




Tim (11) is woest als zijn ouders hem meeslepen naar een nieuwe woonplaats om daar een hotel te gaan runnen. Hoe overleeft hij deze vreemde kustplaats zonder z’n vrienden? Als enige nieuwe leerling komt hij in groep acht terecht. Echt hartelijk ontvangen wordt hij niet. Wanneer hij op de vlucht slaat voor zijn klasgenoten opent Tim per ongeluk een geheime ingang in het kusthotel dat zijn ouders net hebben gekocht. Hij komt terecht in een oude spionageruimte vol met vreemde apparatuur, waaronder een geheimzinnige capsule. Wanneer Tim de capsule openmaakt, komt er een wankelende jongeman tevoorschijn. Tim kan zijn ogen niet geloven, want Simon blijkt een spion die tientallen jaren geleden tegen zijn zin is ingevroren! Samen gaan ze eropuit om de verrader te vinden die Simons leven gestolen heeft. Maar om dat te doen moet Tim zelf ook een meesterspion worden.

Hoewel volwassenen zich die jaren 70 nog best zullen herinneren, is alle analoge technologie uit die jaren natuurlijk een giller voor kinderen die opgroeien met drones, internet en tablets. Loodzware telefoons met snoeren en walkietalkies zijn immers zo antiek als de middeleeuwen. Scènes waarin spion Simon met zijn ‘allernieuwste’ middelen aan het werk is en Tim stomverbaasd toekijkt (en andersom!), vormen grappige momenten in deze komische kinderspionagefilm.

Praktische informatie:
Woensdag 22 maart 2017
Aanvang: 14.00 uur
Jeugdfilm (6+)
Ticket: € 6,00 (incl. drankje en iets lekkers)

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie