Team Rebonieuws.nl doet mee aan 4×4 Run!

De 4X4 run is een sportief evenement voor iedereen. Je schrijft je in als team van 4 personen. Elk teamlid loopt 4 kilometer over 4 verschillende ondergronden waarna je “het stokje” doorgeeft aan de volgende. Het evenement vind plaats in de Reeuwijkse Hout, een prachtig natuurgebied midden in het Groene Hart van Holland.  Deze dag gaat niet zozeer om de snelste tijd, maar om een leuke sportieve dag waarvan de opbrengst dit jaar naar Kika (Stichting Kinderen Kankervrij) gaat.




Wij doen mee!

Rebonieuws.nl doet dit jaar met een team mee! Ronald Hoogendoorn, Kees de Koning (zet zich wereldwijd in voor KIKA) en Danny de Vries (eigenaar Rebonieuws.nl) zullen in actie komen. De vierde loper is nog even niet bekend. Wie weet jij wel 😉

Sponsoren

Wij gaan ons inspannen voor het goede doel! Wil jij onze sportieve prestatie sponsoren? Dat kan! Ga dan naar: http://www.4x4run.nl/teams/details/teamId/67. Het geld gaat allemaal naar het goede doel. Alle bedragen zijn uiteraard welkom. Laten we met z’n allen een prachtig bedrag bij elkaar lopen op zaterdag 8 april.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie