Start van de voorjaars Witviswedstrijden van de Bodegravense Hengelsport Vereniging

Ben jij regelmatig langs de waterkant te vinden? En is je hobby witvissen met een vaste hengel of een feederhengel en vind je het leuk om in wedstrijdverband te vissen dan nodigen we je uit om eens mee te vissen met onze vereniging.




Zaterdag 8 april begint onze voorjaarscompetitie met een wedstrijd aan de Oude Rijn. Er wordt gevist net voorbij Nieuwerbrug (De Krom). De wedstrijd begint om 8.00 uur en duurt tot 13.00 uur. De loting vindt plaats om 7.15 uur. Aan het eind van de wedstrijd wordt de gevangen vis gewogen en weer netjes teruggezet. Alle gevangen vis telt behalve snoek, snoekbaars en paling.

We vissen in totaal 4 zaterdagen en 4 woensdagavonden. De wedstrijden op de zaterdagen beginnen om 8.00 uur en op de woensdagavonden om 19.00 uur.

Na de zomervakantie vissen we ook nog een najaarscompetitie. Dat zijn dan 4 woensdagavonden en 4 zaterdagen. De organisatie is in handen van de Bodegravense Hengelsport Vereniging (BHSV).

De kosten per wedstrijd zijn 2,50  euro. Aan het einde van het visseizoen worden op de feestavond van de BHSV de prijzen uitgereikt.

Kijk voor het wedstrijdrooster en meer informatie op onze website www.bhsv.nl of neem contact op met de wedstrijdcoördinator Wim Rutjens. (zie website)

Ben je geïnteresseerd, dan zien we je graag verschijnen op zaterdag 8 april aan de waterkant.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie