Jeugd Kickboksers maken indruk bij de buren

blank

De kickboks-jeugd van sportcentrum REBO was uitgenodigd voor een evenement bij onze buren Rams-Thai in Woerden. Als eerste mocht Naoufal Ambari de ring betreden en dit talentje wil in de voetsporen van zijn oudere broer treden en alleen maar winnen. Hij behaalde een nipte overwinning.

blank


Daarna trad de maar 7 jarige Safin Heins aan. Deze geweldige sporter is door zijn leeftijd te jong om een echte wedstrijd te draaien maar hij kon zijn talent etaleren in een demo partij over 2 rondes van 1 minuut, waar hij bijna al zijn kunstjes kon laten zien. Bodegraven gaat nog meer van hem zien.

Als derde van Rebo was het de beurt aan de 8 jarige Amir Ambari die het moest t opnemen tegen een 10-jarige jongen die ook nog een heel stuk langer was dan Amir. Hij heeft hard geknokt en op karakter de partij uitgevochten, maar helaas verloren.

Steffany Holswilder heeft haar gevecht helaas verloren maar zal zeker een revanche krijgen op het volgende evenement.

Als laatste stapte Alicia Thijssen in de ring en ze was erop gebrand deze wedstrijd te winnen tegen een zeer ervaren meisje van de promoter van dit gala. Extra druk bij Alicia , maar dat maakt haar sterker. Ze luisterde heel goed naar de trainers en dat vanaf het eerste belsignaal. Ze heeft alle drie de rondes gedomineerd en hierdoor tot terechte winnares uitgeroepen. Een mooie resultaat om trots op te zijn!

blank

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie