Overtuigende winst Bodegraafse waterpolodames

De Bodegraafse waterpolodames hadden weinig moeite met de nummer elf van de competitie OZ&PC De Warande. De gasten uit Oosterhout kwamen er in De Kuil niet aan te pas en werden met duidelijke cijfers huiswaarts gestuurd. 17-3. Een uitslag die recht deed aan de stand op de ranglijst.




BZ&PC werkte hard en de ploeg kon het vier periodes opbrengen om geconcentreerd te spelen. Verdedigend kwam het nauwelijks in de problemen en aanvallend waren er vaak prachtige combinaties waar het publiek enthousiast de handen voor op elkaar kreeg.
Eerstejaars coach Ton Kloosterman was blij met de winst. “In de uitwedstrijd eerder dit seizoen hadden we het lastig. Dat wilden we rechtzetten en dat is goed gelukt. Wat ik vooral mooi vond om te zien was dat we de hele wedstrijd scherp bleven spelen. Soms zakt de concentratie wat weg als halverwege blijkt dat we gaan winnen. Vandaag bleven we goed doorgaan.’
Door deze winst behoudt BZ&PC de koppositie. Met nog twee competitiewedstrijden te spelen moet BZ beide winnen om kampioen te worden. Promotie naar de eerste klasse werd eerder al bereikt. Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De Bodegraafse equipe speelt dan om 19:45 uur tegen de nummer vijf, Zwemvereniging Utrecht.
Zaterdag 25 maart
BZ&PC – OZ&PC De Warande: 17-3
Periodestanden: 4-1, 4-1, 2-0, 7-1
Doelpunten BZ&PC: Maaike Broersma 3, Gaby Hukker 3, Kim de Vor 3, Jennifer den Besten 3, Suzan Kaynar 2, Niki Hukker 2, Lotte Huisman.
Maaike Broersma scoorde drie maal voor winnend BZ&PC (archieffoto OttenZien Fotografie)

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie