Rijstrookafzetting Reeuwijkse Randweg

blank

Van 3 april tot en met eind mei 2017 wordt de verkeerssituatie gewijzigd aan de Reeuwijkse Randweg. Aannemersbedrijf Heijmans herstelt dan de hoogteligging van de riolering en de duiker in de Edisonstraat. 5 mei 20:00 uur tot 8 mei 6:00 uur

blank


Verkeersmaatregelen

Voor de verkeersveiligheid op de Reeuwijkse Randweg en een veilige werkruimte voor de aannemer zijn er verkeersmaatregelen nodig. Gedurende twee maanden wordt er één rijstrook afgesloten. Dit is ter hoogte van het bedrijventerrein Zoutman / Edisonstraat. Overdag zijn er verkeersregelaars ter plaatse om het verkeer over de resterende rijstrook te leiden. ‘s Nachts wordt dit geregeld door een tijdelijke opstelling van verkeerslichten. Ook de Edisonstraat blijft tijdens de genoemde periode afgesloten voor verkeer. Deze loopt parallel aan de Reeuwijkse Randweg. Verder worden ook fietsers omgeleid gedurende de uitvoeringsperiode. In het weekend van 5 mei vanaf 20.00 uur tot en met 8 mei 06.00 uur wordt de Reeuwijkse Randweg tussen de Zoutmansweg en de Leeghwaterstraat volledig afgesloten. Het verkeer wordt in dit weekend door middel van bebording omgeleid.

 

Rioolstelsel

De riolering in de Edisonstraat en Einsteinstraat richting de Breevaart en de duiker onder de Reeuwijkse Randweg ter hoogte van de Doggersbanklaan liggen te diep. De riolering moet omhoog worden gebracht zodat het rioolstelsel van de achterliggende woonwijk blijft werken. Bij de duiker is de achterliggende reden dat moet worden voldaan aan de watervergunning. Voor de herstelwerkzaamheden van Heijmans moet kabel- en leidingbeheerder Stedin de kabels en leidingen tijdelijk verleggen. In verband met de planning van Stedin en de weersomstandigheden was het herstel uitgesteld tot dit voorjaar.

 

Nadere informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden en de verkeersplannen kunt u kijken op website: gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/werk-aan-de-weg. Voor vragen kunt u terecht bij de Omgevingsmanager van Heijmans via telefoonnummer 06-46115199 of via e-mail rondweg_reeuwijk@heijmans.nl.

blank

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie