De smalle grens tussen succesvol zijn en buitenspel staan

 Op vrijdag 31 maart brengt Ellen Dikker haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ in het Evertshuis. Daarin vraagt ze zich af wanneer iemand succesvol is. Iedereen wil meetellen, maar waarom komt het er dan niet altijd uit? Waarom staat iemand buitenspel? Ellen weet met haar virtuoze types, spitse humor en innemende persoonlijkheid het publiek moeiteloos voor zich in te nemen.




 

Ellen heeft niks met voetbal totdat haar zoontje wordt gescout door Ajax. De cabaretière vertelt openhartig en vol humor over de wereld waarin ze is terechtgekomen en de vragen waar ze mee worstelt. En hoe belangrijk is zijn succes voor haarzelf?

Geconfronteerd met het succes van haar zoontje vraagt Ellen in haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ zich af wanneer iemand succesvol is. Als die in een dikke auto rijdt of in een groot huis woont? Als iemand veel facebookvrienden heeft, op televisie komt of ouder is van hoogbegaafde kinderen? Iedereen wil meetellen en wil voor de hoofdprijs gaan. Omdat iedereen overtuigd is dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom sta ik buitenspel? En is dat erg?

Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand. Van haar mag ieder buitenbeentje een glansrol spelen. Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient.
Ellen Dikker: is cabaretière (geroemd om haar typetjes), columniste (bij Het Parool) en voetbalmoeder (van haar eigen ‘kleine Messi’). Ellen deed de Theaterschool in Eindhoven, won in 2006 de Persoonlijkheidsprijs op het cabaretfestival Cameretten en ging in 2008 in première met haar eerste avondvullende cabaretprogramma Toendra. Inmiddels is ‘Buitenspel’ haar vijfde avondvullende soloshow.

 

Praktische info:

Datum: vrijdag 31 maart 2017

Aanvang: 20.30 uur

Locatie: Evertshuis

Entree: € 17,50 (drankje inbegrepen)

Theatermenu: € 25,00 per persoon (aanvang 18.00 uur)

Tickets via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa van het Evertshuis 0172 – 618 484

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie