PUHA viert 1-jarig bestaan

blank

Vorig jaar werd Bodegraven wakker geschud met een trailer van PUHA waarin zij hun komst aankondigde. Dit ging met veel poeha…en inmiddels weten we dat poeha typerend is voor de uitgangsgelegenheid. Want zij laten zich zien en trekken alles uit de kast voor de gekste feesten.

blank


 

Zij kijken terug op een succesvol jaar met vele feesten voor diverse doelgroepen. En dat werd gevierd! Afgelopen weekend vond het jubileum weekend plaats in uitgaansgelegenheid PUHA. Vrijdag was het Ladies Night. ‘100 joelende vrouwen, ik vond het prachtig’ verteld eigenaar Punk Hermenet. ‘Ze moesten even los komen maar na een paar cocktails gingen ze helemaal gek bij het winnen van de vele prijzen die werden weggegeven tijdens de beauty and fashion quiz.’

 

Zaterdag bestond PUHA echt een jaar. Om 18:30 werd er getoast en al snel begon the line up met 6 DJ’s en 2 zangers. ‘We zijn verrast met vele positieve en lieve berichten, bloemen en bezoekjes’, vertelt Punk. ‘Dat doet ons goed want we hebben afgelopen jaar heel erg hard gewerkt om te laten zien wat we in ons mars hebben en Bodegraven te laten wennen aan ons party-concept’.

 

Inmiddels heeft PUHA een volle party- agenda met een enorme diversiteit aan activiteiten en wordt de uitgaansgelegenheid met regelmaat afgehuurd voor feesten, kinderfeestjes, zakelijke bijeenkomsten en presentaties. Via social media en de website communiceren zij de feesten.

blank

blank

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie