Verbouwingsleegverkoop bij Kalkman beddenspecialist is begonnen!

blank

De verbouwings-leegverkoop gaat donderdag 30 maart van start bij beddenspecialist Kalkman gevestigd in de Wilhelminastraat 20 te Bodegraven.

blank


Inmiddels betreft dit een 119 jaar jonge winkel met een vooruitstrevende blik waardoor de aanstaande verbouwing en aanpassing van het pand een logische stap betreft. Dit is een gevolg van een lange termijn visie die Beddenspecialist Kalkman heeft uitgestippeld, en door de jaren heen is hun specialisme van steeds groter onderscheidend vermogen gebleken en geworden.

Met deze verbouwing wordt dit nog eens verder benadrukt en uitgedragen waarbij de afdeling woningtextiel steeds meer in dienst van de slaapkamer is komen te staan wat niet wegneemt dat de gehele woning nog steeds, ook na de verbouwing, mogelijk is. Deze is alleen verhuisd naar de eerste verdieping.

De aanpak is dermate ingrijpend dat de gehele winkel echt leeg moet, daar zijn de aanbiedingen dan ook naar. Er is volop keus in de volgende produktgroepen:

  • Dekbedhoezen
  • Dekbedden – voor zowel de koele als zwoele nachten
  • Hoofdkussens
  • Beddengoed
  • Matrassen
  • Boxsprings
  • Diverse ledikanten

Maar let op: Weg is echt Weg, de winkel gaat namelijk helemaal leeg.

Ja zelfs accessoires, presentatiemeubelen en stoelen! Alles wordt tijdens deze MEGA-verbouwings-leegverkoop aangeboden en verkocht. Dus als er één moment is om uw slag te slaan is het nu wel!

Wanneer u bij Beddenspecialist Kalkman een bezoek wil afleggen kan dat natuurlijk altijd, maar vooraf een afspraak maken mag natuurlijk ook. Bel dan met 0172-612774 of mail naar
info@beddenspeciaalzaak.nl of kalkman@beddenspecialist.nl

En parkeren? Kan direct naast de winkel of eigen parkeerterrein, dus zoeken naar een parkeerplek is niet nodig.

Het vermelden waard: Door de spontane medewerking van Versluys Verkeerstechniek wordt de verbouwings-leegverkoop extra luister bijgezet. Tot en met zaterdag 22 april kunt u profiteren van de vele aanbiedingen. We hopen u te mogen begroeten bij Beddenspecialist Kalkman.

 

blank

blank

blank

blank

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie