Opening Aerial Yoga studio in Reeuwijk

Op 2 april opent Move Together Aerial Yoga haar deuren. Er zullen lessen gegeven worden aan zowel volwassenen als aan kinderen. Bij Aerial Yoga maak je gebruik van een hangmat, aldus Aerial Yoga docent Petra Wiezer. Door de verschillende elementen die in de lessen aan bod komen, is het een hele fijne combinatie van inspanning en ontspanning. Daarnaast is het een yogavorm met een hoge fun-factor.




De lessen vinden plaats op vaste tijdstippen. Daarnaast worden eenmalige workshops gegeven. Op aanvraag worden ook workshops voor groepen (bijv. vriend(inn)en, collega’s, kinderfeestjes) georganiseerd.

Op 2 april houdt Move Together Aerial Yoga een open huis. In de ochtend zal een gratis proefles voor volwassenen en een gratis kinderles gegeven worden. Heb je belangstelling stuur dan een mail naar info@aerialyogagouda.nl om je aan te melden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol.

Tussen 13.30 uur en 17.00 uur kunnen alle geïnteresseerden een kijkje komen nemen in de Aerial Yoga studio aan de Leeghwaterstraat 23 in Reeuwijk.

Voor informatie over proeflessen, cursussen, workshops en lestijden kunt u terecht op de website www.aerialyogagouda.nl of op facebook.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie