Rohda’76 verspeelt voorsprong

In het Woerdense Verlaat liet Rohda’76 opponent Sportief ontsnappen. Na een snelle 0-2 voorsprong kwamen de gastheren geheel onnodig langszij, 2-2. Ondanks die domper kan Rohda’76 zich aanstaande zaterdag verzekeren van deelname aan de nacompetitie. Dan moet het team van coach Boris van Es  opponent SPV’81 met lege handen terugsturen naar Polsbroek.

Tegen Sportief leek Rohda’76 al snel op rozen te zitten. Binnen een kwartier bepaalden aanvoerder Pascal Hellingerwerf en Chris Nap de tussenstand op 0-2. Met kansen om de marge verder te vergroten. Die bleven echter onbenut. Dat wreekte zich na rust. Met nog een goede tien minuten op de klok verkleinde Sportief via een strafschop de achterstand tot 1-2. En amper twee minuten later lag de gelijkmaker in het Bodegraafse net, 2-2.

Komende zaterdag kan Rohda’76 dus de tweede periodetitel in de wacht slepen tegen SPV’81. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: De bukkende Chris Nap kopt de 0-2 binnen. Foto Kees van der Wilk

Door: Ad van den Herik