40 jarig bestaan tafeltennisvereniging van Reeuwijk

Op 7 april 2017 was het 40 jaar geleden dat dé tafeltennisvereniging van Reeuwijk, Bodegraven én Boskoop werd opgericht. Op 8 april 2017 is dit door de leden van de vereniging en met genodigden van buurverenigingen feestelijk herdacht.  Voorzitter Gerard van Vliet haalde in zijn openingstoespraak een aantal prominente Reeuwijkse tafeltennissers uit de geschiedenis van de club aan en verweer naar het familiaire saamhorigheidsgevoel dat nog altijd zo kenmerkend is voor TTV Reeuwijk. In het afgehuurde Klooster te Reeuwijk had de feestcommissie de historie van TTV Reeuwijk in expositie gebracht. Het zorgde voor veel herkenning bij de leden. Later in het jaar worden in het kader van het 40 jarig bestaan een jubileumtoernooi en een Trainingsworkshop door Mark Mulder en Jeroen Kuijt van MJ Tafeltennis  georganiseerd.




 

TTV Reeuwijk is met ongeveer 35 leden een bruisende en vooral gezellige vereniging. De vereniging heeft  nu 6 teams in de seniorencompetitie, waarbij Reeuwijk 1 in de 2e klasse van de afdeling Zuid uitkomt. De vereniging kent een groot aantal recreant-spelers. Het door TTV Reeuwijk georganiseerde  Bedrijven Dubbel Toernooi is uitgegroeid tot een klassieker onder de toernooien en al jaren enorm populair bij bedrijven in de omgeving.

 

Tafeltennisvereniging Reeuwijk is op 7 april 1977 opgericht in Reeuwijk. Met 4 teams werd gestart in de afdeling Gouda. In 2010 zijn veel spelers van de opgeheven vereniging BOK uit Bodegraven lid geworden bij TTV Reeuwijk. Daarnaast telt de vereniging veel leden uit buurdorp Boskoop, waardoor TTV Reeuwijk zich terecht dé tafeltennisvereniging van Reeuwijk, Bodegraven én Boskoop mag noemen.  TTV Reeuwijk speelt sinds jaar en dag in de sportzaal aan de Overtoom.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie