Prachtig resultaat kickboks-jeugd Sportcentrum REBO in Den Haag

blank

 

blank


Anas Abarkan mocht aftrappen voor Rebo, het was zijn eerste wedstrijd naar het hoofd met hoofdbeschermer. Anas draaide een goede partij maar kwam iets te laat op stoom eind tweede ronde, vocht daarna een zeer goede derde ronde resulterend in een onbesliste wedstrijd, dus twee winnaars.

 

Als tweede mocht de talentvolle Ayoub Kalleche, die geen enkele training overslaat, de ring en de gedreven Ayoub die een dag van te voren al zijn sporttas klaar legt was heel snel klaar. De eerste ronde begon hij aftastend, maar wel zijn puntjes gemaakt. De opdracht vanuit de hoek voor de tweede ronde was opzij stappen en een lichaam trap maken. Dit resulteerde in een KO-DIKKE WINST VOOR AYOUB.

 

Rowan Matze werd bestudeerd door de tegenstander en deze wilde niet meer vechten tegen Rowan en trok zich helaas terug. Hierdoor ging zijn wedstrijd niet door maar kon hij wel met de winnende beker naar huis.

 

Naoufal Ambari heeft zijn partij met winst afgesloten na het ingrijpen van de scheidsrechter in de derde ronde doordat de tegenstander tot 3 keer toe een waarschuwing kreeg voor stoten naar het hoofd wat op deze leeftijd nog niet is toegestaan

 

Yesper Schouten was de laatste partij namens Rebo en deze eindigde onbeslist en kende dus twee winnaars. Al met al op deze zonnige zondag een prachtig resultaat voor de jeugd talentjes van Rebo.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie