Gratis proefritjes met de BuddyBike!

Het prachtige weer nodigt uit voor fietsen met de BuddyBike. De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets waar jongeren en ouderen, die niet zelfstandig kunnen fietsen als “Gast” samen met een Biker een toertochtje kunnen maken. De fiets is ontworpen om naast elkaar te zitten zodat je gemakkelijk met elkaar kunt praten. De BuddyBike maakt het mogelijk dat iedereen weer kan fietsen en gezellig kan rondtoeren in onze mooie groene omgeving.




 

Omdat de BuddyBike voor vele nog onbekend terrein is hebben wij een speciale actie bedacht. Op 19 en 20 april kunnen gasten gratis proefritjes maken met de BuddyBike. Onze speciaal opgeleide vrijwilligers nodigen u hiervoor graag uit en gaan graag met u fietsen.

 

Woensdag 19 april van 10.30-12.30 uur staat de BuddyBike voor u klaar in Rijngaarde en op donderdag 20 april kunt u proefritjes maken vanuit de Meent, ook tussen 10.30-12.30 uur. Kom gerust langs en probeer de BuddyBike eens uit. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wees welkom! Meer informatie: www.buddybike.nl of 06-20156876.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie