Esto F7 zijn kampioen

De mannen van Esto F7 zijn kampioen. Bijna heel het seizoen hebben ze de ranglijst aangevoerd en zaterdag 8 april was het zover. De kampioenswedstrijd bij en tegen Olympia in Gouda.
In de vroege ochtend ging Esto f7 naar Olympia. Het was een spannende wedstrijd, om kampioen te worden moest er worden gespeeld maar winst zou natuurlijk nog mooier zijn.
De eerste helft was spannend met aan beide kanten kansen en doelpunten. Er werd fel maar fair gevoetbald, ruststand 2-2.
De jongens kwamen na rust vol vertrouwen het veld op en de strijd ging gelijk verder waar het voor de rust geeindigd was. Het bleef tot lang gelijk maar toen de 3-4 viel kreeg Esto toch meer overwicht en in de laatste 5 minuten werd de 3-5 gescoord. Na deze stand hebben ze als ‘profs’ de wedstrijd uitgespeeld en was het kampioenschap een feit na het laatste fluitsignaal.
Na het uitreiken van de beker, bloemen en voor iedereen een medaille gingen de kersverse kampioenen terug naar Esto om in het estorant te genieten van de aandacht, ze mochten op de tafels staan om even hun vreugde te delen. De kampioenen sloten hun mooie ochtend af met frietjes en als kersverse kampioenen gingen ze richting huis.