VSTS MA1 kampioen!

Vrijdagavond 14 april was de spanning bij VSTS Meisjes A1 om te snijden: de kampioenswedstrijd tegen Castellum Meisjes A2 in Alphen aan den Rijn stond op het punt van beginnen. Twee sets waren voldoende om het kampioenschap binnen te halen. De eerste set was de spanning goed voelbaar, maar halverwege de set herpakten de meiden zich en werd de achterstand weggewerkt tot een kleine voorsprong en de set werd gewonnen met 23-25.

De tweede set begonnen de meiden weer met een achterstand. Dit keer kon het spel sneller worden omgedraaid. Door sterke servicereeksen en mooie aanvallen werd de set met 20-25 gewonnen en was het kampioenschap een feit! Castellum was niet van plan om de volgende twee sets cadeau te geven, maar ook deze sets trok VSTS aan het langste eind.

De kleine selectie, gesponsord door Buro N11 en HS Publicity, bestaat uit Daphne, Evi, Danique, Floor, Marit, Sam en de geblesseerde Milou, die de laatste wedstrijden niet mee kon doen. Chimène was eerder dit seizoen gestopt vanwege stage. Mede dankzij de hulp van speelsters uit verschillende teams is het VSTS Meisjes A1 gelukt om de eerste plaats te bemachtigen in de eerste klasse.