Rohda’s materialenopslag in aanbouw

Een goede opslag voor ballen, pionnen, tenues, trainingspakken, grasmaaiers, lijnentrekkers en andere materialen ontbreekt nog bij Rohda’76. Maar dat gaat veranderen. Afgelopen week drukte Arie Plomp – medeoprichter en erelid – vanuit de hei-installatie de eerste paal de grond in voor een nieuwe materialenopslag. Dat betekent dat straks de oude zeecontainers richting schroothoop verdwijnen. Tegelijkertijd krijgt de kleine vergaderruimte in het clubhuis zijn oude functie terug. Ook die doet nu nog dienst als opslagruimte.




Overigens biedt de begroting van Rohda’76 geen financiële ruimte voor deze nieuwbouw. De vereniging draait jaarlijks ongeveer quitte. Een beetje tekort, een beetje over. Kortom, in de clubkas ontbreekt het geld voor een dergelijke investering. Voorzitter Arjan Griffioen: ,,Gelukkig kan de vereniging terugvallen op de Club van Honderd en de Rohda Business Club. Die hebben in 2015 ook de twee nieuwe kleedkamers goeddeels bekostigd. Nu nemen zij samen weer het grootste deel van de bouwkosten voor hun rekening. Als vereniging zijn we daar natuurlijk erg blij mee.’’

Voor de nog ontbrekende gelden deed Rohda’76 met goed gevolg een beroep op het Rabo Dichtbijfonds. Ook de Rotary Club Bodegraven doet een belangrijke duit in het zakje.

Naar verwachting kan de nieuwe materialenopslag net voor het zomerreces in gebruik worden genomen. Een mooie impuls voor het fraaie sportpark aan De Broekveldselaan.

Erelid Arie Plomp drukt de eerste paal voor de materialenopslag in de grond. Foto Gert van Asselt
Door: Ad van den Herik

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie