Asperges in de Polder nu al ’n succes

Van 9 tot en met 14 mei vindt de 2e editie van Asperges in de Polder plaats: het bourgondische asperge-event bij Aspergehof Noordam te Woubrugge, georganiseerd door Eigenwijze Evenementen. De animo is dit jaar zo groot, dat vier van de zes avonden al zijn uitverkocht. Wilt u in het weekend van 13 en 14 mei nog een onvergetelijke voorjaarsavond beleven? Reserveer dan snel uw kaarten!




Asperges in de Polder staat garant voor een sfeervolle, geheel verzorgde avond uit. Vormgever en initiator Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen is blij met de overweldigende belangstelling: “Sinds we de vernieuwde website www.aspergesindepolder.nl hebben gelanceerd, mogen we iedere dag op tientallen of zelfs honderden bezoekers rekenen. Het is fantastisch dat een evenement al bij de tweede editie uitgroeit tot zo’n doorslaand succes.”

Culinaire verrassingen

Toonaangevende restaurants uit de regio hebben zich aan het evenement verbonden: In den Doofpot uit Leiden, Brasserie De Zalm uit Gouda, De Florijn uit Nieuwerbrug en Casa Caminita uit Ouderkerk aan den IJssel. Giovanni Caminita, TV Chef en entertainer van 24Kitchen, kleurt de zondag Italiaans. Alle Chefs zijn inmiddels druk bezig met hun voorbereidingen voor zes avonden culinair genieten. Op het buitenterras worden de gasten welkom geheten met een glas Sparkling en heerlijke amuses. Aansluitend nemen zij plaats aan lange tafels voor een smakelijk viergangendiner. Dit verschilt per dag, met culinaire verrassingen als makreel met asperges, aspergerisotto of asperges met coquilles. We sluiten iedere avond af met een kaasplank van lokale kazen uit het Groene Hart en een smakelijke koffie van de KoffieTukTuk.

Volop belangstelling

Naast de culinaire invulling is er ieder avond live entertainment van bekende en minder bekende artiesten, onder wie Kim de Boer en Katell – beiden van The Voice of Holland – of DJ Kit-T tijdens Groovy Night. Die allround formule spreekt zoveel mensen aan, dat dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei nu al zijn uitverkocht. Beide hoofdsponsoren, Hans Severs BMW & MINi en Alphaplan, tekenen voor een exclusieve avond voor medewerkers en relaties. Daarnaast zijn er diverse businessarrangementen verkocht, onder meer aan de Rabobank, die in het evenement haar focus op Agri & Food herkent.

Vol = Vol

Wilt u ook genieten van Het Witte Goud? Voor zaterdag 13 en zondag 14 mei (Moederdag!) zijn nog kaarten beschikbaar. Reserveer snel uw plaatsen via de ticketservice van Alphens.nl!

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie