Laatste Stand Up Comedy Friday dit seizoen in Evertshuis

 Op vrijdag 12 mei is het weer lachen, gieren en brullen met de vierde en tevens laatste Stand Up Comedy Friday van dit theaterseizoen. Het Evertshuis mag opnieuw de beste stand up comedians verwelkomen voor een avond vol scherpe grappen, onvoorspelbare improvisatie en spannende interactie met het publiek. De line-up voor deze avond bestaat uit Tom Sligting, Vincent Geers en Jochen Otten.




 

Tom Sligting is een van de meest ervaren Nederlandse stand up comedians verbonden aan het Comedy Café Amsterdam. Afgelopen 20 jaar heeft hij meer dan 3000 shows gegeven door het hele land. Zijn stijl is moeilijk te omschrijven maar als hij begint dan ben je verkocht. Sligting pakt je vast en laat je niet meer los. Hij is energiek, confronterend, bizar, dynamisch, messcherp en actueel, kortom bomvol stand up comedy zoals het bedoeld is.

 

Vincent Geers is theatermaker en cabaretier. Vincent is een nuchtere, innemende comedian, gewapend met grappen en een goed verhaal. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. Drie maanden later won hij zowel de jury- als publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival in Rotterdam. Als stand up comedian is hij al meer dan 15 jaar op alle stand up podia van Nederland te zien.

 

Jochen Otten zorgt voor een continue lach en drijft heerlijk de spot met de dingen van alledag. Hij groeide op in het Brabantse Loon-op-Zand. Na zijn studie Nederlands stond hij 7 jaar voor de klas en studeerde vervolgens af aan de Koningstheateracademie. Met zijn eerste programma In Levenden Lijve won Jochen in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs en werd hij finalist bij het Leids cabaretfestival.

 

Praktische info:

Datum: Vrijdag 12 mei 2017

Aanvang: 20.30 uur

Locatie: Evertshuis

Entree: € 12,50 (drankje inbegrepen)

Tickets via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa van het Evertshuis telefoon 0172 – 618 484.

 

#advertorial

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie