Feestelijke opening zondag 14 mei Fit Living Well Bodegraven

Fit Living Well Bodegraven is de nieuwe naam van de sportschool aan de Doortocht naast de Albert Heijn. Bodegraafse Debby Straver-de Groot nam de club een maand geleden over om deze vervolgens een nieuwe boost te geven. Op zondag 14 mei is de opening van haar nieuwe bedrijf.




“Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe look. En een nieuwe aanpak,” vertelt de eigenaresse enthousiast. “Onze fitnesszaal beneden is compleet vernieuwd met nieuwe apparatuur van Matrix. Dat wordt echt zo gaaf! Op de eerste verdieping gaan we knallen met HIIT, knock-out en het circuit. Daar hebben we een superstoer rack voor geplaatst met bokszakken, een battle rope en nog veel meer om helemaal op los te gaan.”

Ook het lesprogramma is flink uitgebreid met onder andere yoga en een hardloopgroep en we zijn dagelijks langer open.” Debby en haar team van instructeurs werken er hard aan om de sportschool persoonlijk en gezellig te maken. De groepslessen zijn zeer gevarieerd en voor iedereen toegankelijk. Leden van Fit Living Well Bodegraven kunnen rekenen op een perfecte begeleiding om hun doelstellingen te behalen. “De drempel om te sporten halen we helemaal weg. Ons motto is: Sport je fit op jouw eigen niveau!”

Debby: “Na veel voorbereiding is het dan zover, we gaan officieel open! Daarom nodigen we iedereen uit om zondag 14 mei, op Moederdag, tussen 15.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen op onze vernieuwde locatie. Leden en niet-leden, iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje. Extra leuk voor de kids: ColourBam maakt hele toffe facepaintings. Bekijk dit event op Facebook

Maak kennis met Fit Living Well Bodegraven

Bij Fit Living Well Bodegraven kun jij sporten op je eigen niveau. Een gezellige sfeer vinden we belangrijk en we zijn altijd in voor een praatje, maar wij willen je ook de rust en ruimte geven om lekker op je eigen tempo te kunnen sporten. We helpen je uiteraard graag bij het kiezen van de juiste sportlessen. Op welk niveau je instapt maakt niet uit, ons uitgebreide lesrooster is geschikt voor beginners en gevorderde sporters. Laat ons gerust weten als je iets nieuws wilt proberen. Bekijk online www.fitlivingwell.nl en volg op www.facebook.com/fitlivingwell

Nieuwe fitnesszaal

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie