Tiende editie Rebo Sportontmoeting

‘Sportontmoeting voor en door sporters’. Zo klonk het eerste officiële persbericht van de Bodegraafse Sportontmoeting begin 2008. Het was het begin van een inmiddels al tien jaar lang terugkerend evenement in Bodegraven en later ook in Reeuwijk. Zo heten wij al een aantal jaar de ‘ReBo Sportontmoeting’.




Het idee ontstond bij Andreas de Heij. Nog steeds is Andreas lid van BZ&PC en vervult ook momenteel de rol als coach bij het eerste team van BZ&PC. “De Bodegraafse Sportontmoeting moest een begrip worden”, zo vond Bas van Bergen toentertijd. Tevens riep Stefan Tamis dat de Sportontmoeting een allure moest krijgen, vergelijkbaar met de Sportverkiezing in onze gemeente. Nog steeds stijgt het aantal deelnemende teams in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en dat allemaal dankzij de enthousiaste vrijwilligers uit de verschillende sportverenigingen binnen de gemeente, die de organisatie van dit sportieve evenement ieder jaar weer op zich nemen.

Jaarlijks zorgt de organisatie ervoor om in de eerste weken van juni de verenigingen bij elkaar te brengen met onderdelen zoals: waterpolo, tennis, basketbal, badminton, tafeltennis en nog vele andere sporten. Dit jaar vindt, mede dankzij de jarenlange steun van sponsoren en de gemeente, de tiende editie van de Rebo Sportontmoeting plaats. Op donderdag 1 juni wordt dit gevierd met een receptie waarvoor alle oud-commissieleden, (oud-)teamcaptains, (oud)sponsoren en andere betrokkenen zijn uitgenodigd.

Het programma voor dit jaar start op vrijdag 2 juni. Er zal van start worden gegaan met het onderdeel waterpolo. Daarna volgen op 7 juni handbal, 8 juni beachvolleybal, 12 juni softbal, 13 juni atletiek en 15 juni tafeltennis in combinatie met badminton. Iedereen is van harte welkom tijdens de verschillende onderdelen en tijdens het slotevenement dat plaatsvindt op vrijdagavond 16 juni op het Raadhuisplein.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie