2e ouderendag bij V.V.Bodegraven ook een succes!

Begonnen als een idee om ouderen uit de buurt een mooie dag te laten beleven, uitgroeiend naar een dag waarop oud-leden de weg weer naar de vereniging weten te vinden.




Ouderen uit de buurt waren uitgenodigd om afgelopen zondag (7 mei) de wedstrijd V.V.Bodegraven 1 – S.V.Gouderak 1 bij te wonen. Ruim 30 ouderen gaven gehoor aan de uitnodiging en kwamen naar de vereniging of lieten zich ophalen door de verschillende vrijwilligers. Naast ouderen uit de buurt was het ook een weerzien van oud-leden. Onder het genot van een bakje koffie, een neut en een advocaatje werden er herinneringen opgehaald. Herinneringen als mooie gebeurtenissen en over het goede voetbal wat er vroeger wordt gespeeld. Vele malen beter natuurlijk dan het voetbal vandaag de dag! 😉 De uitslag (2-0 winst voor V.V.Bodegraven) was om deze reden dan ook bijzaak.

Wederom kon er door de vele vrijwilligers gesproken worden van een geweldige dag. Een dag waarop ouderen (maar ook de vrijwilligers) hebben genoten van elkaars verhalen en waarop oud-leden een weerzien hadden met hun ‘oude clubje’.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie