Drie dames exposeren zes weken in Hoek 29 Bodegraven

Drie dames exposeren  de komende 6 weken in Hoek 29 Bodegraven  De openingstijden zijn dinsdag 10.00-14.00 uur  vrijdag 10.00-16.00  zaterdag 10.00-16.00 uur.

Anke van den Hurk 




Kunst en nijverheid. Gaan de twee samen, grenzen ze aan elkaar? Anke van den Hurk vindt dit een fascinerend onderwerp. Ook in haar werk, zoekt ze naar de grenzen van deze combinatie. Het is dan ook niet gek dat zij op meerdere vakgebied actief is; het beschilderen van glas, het maken van sieraden, werken met karton etc.

Nanda van Beek schilderijen:

Voor Nanda van Beek beeldend kunstenaar in Bodegraven, staat vast dat van jong tot oud iedereen zich blijvend moet kunnen ontwikkelen, zowel in motoriek, vakmanschap, wetenschap als kunst. Zij vindt dat creatieve ontwikkeling bijdraagt aan een onbevooroordeelde kijk op het leven en het samen leven. Het leert steeds opnieuw –kijken, luisteren, beschouwen, begrijpen, verwonderen; verafschuwen én genieten-. Dit wasdom of rijpingsproces van de mensheid verrijkt de samenleving.

Willemien Moerman

Willemien is een doener. Geef haar klei, steen, lapjes, wol, kleurige draadjes, kralen, knopen, verf, potloden, fineliners, papier-maché en ze gaat wat creëren. Ze combineert graag meerdere materialen. Bijv. keramiek of papier-maché in combinatie met textiel, vilt en wolvlies. Willemien werkt het liefst vrij en sinds een paar jaar maakt ze vrouwenhoofden met een mystieke uitdrukking en hoofddeksels van o.a. stof, vilt, kralen.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie