Korfbalvereniging Vriendenschaar opent nieuwe kleedkamers

Afgelopen zaterdag 13 mei was daar het lang verwachte moment: de nieuwe kleedkamers werden geopend!




Om twaalf uur was het dan zover. Ongeveer een half jaar nadat de eerste paal geslagen werd, kon korfbalvereniging Vriendenschaar met trots twee nieuwe kleedkamers en een scheidsrechterskleedkamer officieel gaan openen.

Vele helpers, sponsors, leden, ouders, pers en andere belangstellenden stonden klaar voor dit moment.

Natuurlijk ging dit gepaard met enig, gepast ceremonieel:

Voorzitter Eef Zwanenburg hield een korte speech en Cees van Duuren en Wim van Zoest knipten samen het lint door. Daarna was het de beurt aan onze jongste leden van de F om het geheel te omlijsten met het laten knallen van een achttal confettikanonnen. Deze bleken goed ‘vergrendeld’, dus de hulp van hun trainsters was zeker welkom!

Bas B., Bas J., Geert, Jerana, Sem, Samuël, Seger en Tim hebben hiermee goed aan de feestvreugde bijgedragen. Helaas konden Ize en Lennert hierbij niet aanwezig zijn.

Daarna verrichtte Eef de uiteindelijke, fysieke opening door met de sleutel de deur van de herenkleedkamer te openen.

Vervolgens konden alle aanwezigen onder het genot van koffie, thee en limonade genieten van de heerlijke taart en cupcakes die Miranda Noorlander voor Vriendenschaar had gebakken. Wat een geweldig mooie taart en wat een heerlijke cupcakes waren dat!

En zo was het feestje compleet.

Vriendenschaar is iedereen ontzettend dankbaar die aan de totstandkoming van de nieuwbouw heeft bijgedragen. Door maximale inzet van vrijwilligers kon dit project eigenhandig gerealiseerd worden.

De kleedkamers zijn écht ontzettend mooi geworden. Nog mooier dan we hadden durven dromen. Hier gaan we nog heel lang van genieten!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie