Negatief zwemadvies blauwalg voor zwemlocatie Reeuwijkse Hout in Reeuwijk

Per 19 mei 2017 geldt een negatief zwemadvies blauwalg voor zwemlocatie Reeuwijkse Hout in Reeuwijk. Dit meldt de ODMH. Zwemwaterinspecteurs van de ODMH controleren en handhaven de officiële zwemwaterlocaties in Zuid-Holland op veiligheid, hygiëne en visuele zwemwaterkwaliteit.

Op 1 mei, is het zwemwaterseizoen 2017 gestart. De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) verstrekt tijdens het zwemwaterseizoen actuele informatie over de zwemwaterkwaliteit van de 100 officiële zwemwaterlocaties in de provincie Zuid-Holland.




Geldt voor een zwemwaterlocatie een maatregel dan wordt dit gecommuniceerd en duidelijk aangegeven op het blauwe informatiebord bij de betreffende locatie.

Meer informatie?

Op de landelijke zwemwaterwebsite www.zwemwater.nl. staat actuele informatie over alle officiële zwemwaterlocaties in Nederland. Via een kaartje kunt u inzoomen op een locatie. Per locatie is er informatie over de voorzieningen die aanwezig zijn bij die locatie én welke maatregelen daar gelden.

De zwemwatertelefoon 0800 9036 is dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur. Via dit nummer krijgen bellers algemene en zo nodig toegespitste actuele informatie over de kwaliteit van het zwemwater, de veiligheidsrisico’s en mogelijke gezondheidsrisico’s. Gezondheidsklachten kunnen ook gemeld worden via dit nummer.

Als u vragen heeft over de veiligheid, zwemwaterkwaliteit en hygiëne van de officiële zwemwaterlocaties in Zuid-Holland dan kunt u die ook stellen via zwemwater@odmh.nl.

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie