The Doors in Concert Celebration

blank

Zaterdag 20 mei kunnen de hardcore fans van de psychedelische rockband The Doors zich even terug wanen in de jaren zeventig. Met Celebration, de nieuwe theatervoorstelling van The Doors In Concert, geeft de tributeband een authentieke hommage aan deze wereldberoemde rockband.

blank


Normaliter speelt de tributeband in clubs en op poppodia, maar speciaal voor theaters is er nu een nieuwe liveshow genaamd Celebration. In deze overweldigende theaterproductie worden alle zintuigen van de toeschouwer geprikkeld met prachtige projecties, de kenmerkende wierookgeur, sferische belichting en nog veel meer. De met zorg samengestelde beelden die tijdens de show Celebration te zien zijn, nemen het publiek mee naar tijden van vrede, liefde, oorlog en revolutie. Jim Morrisons intense poëzie, zijn obscure sjamanistische dansen en vooral de betoverende en sprankelende muziek van de wereldberoemde band The Doors overspoelen de zaal.

De zanger klinkt als Jim Morrison en lijkt ook als twee druppels water op deze legendarische rauwe frontman. De toetsenist is in speelwijze en uiterlijk een kopie van Ray Manzarek. Hij speelt het kenmerkende Gibson G101-orgel en de Fender Rhodes Piano Bass. De gitarist heeft de markante Robby Krieger-looks en doet het publiek versteld staan met zijn virtuoze flamenco-achtige spel op de typische vintage Gibson SG. Tot slot vertoont de drummer achter zijn Ludwig drumkit een onwaarschijnlijke gelijkenis met de jazzy John Densmore.

Ook de rest van de stage setup is met zorg samengesteld: ElectroVoice EV676-microfoons, een Fender Rhodes piano, oude Fender amps en échte bottle necks voor die kenmerkende slidegitaar sound. Ieder detail ademt toewijding, authenticiteit en professionaliteit.

Band: Danny van Veldhuizen (zang), Willem Vonhof (toetsen), Gandert De Boo (gitaar) en Bobby Baudoin (percussie)

 

Praktische info:

Datum: zaterdag 20 mei 2017

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 21,00 (incl. drankje)

Tickets via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa van het Evertshuis telefoon 0172 – 618 484.

 

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie