27 mei Bella Italia dag in Bodegraven

Het eerste lustrum is een feit. Na het succes van de afgelopen jaren is er ook 27 mei wederom de Bella Italia dag. De Bodegraafse winkelstraat is zaterdag 27 mei in Italiaanse sferen, er zijn lekkernijen te proeven, prijzen te winnen en als klap op de vuurpijl staat er een Ferrari klaar om in plaats te nemen.




Om onze klanten opnieuw te trakteren op deze gezelligheid houden we zaterdag 27 mei voor de vijfde keer Bella Italia-dag.

Tijdens de Italië dag klinkt er Italiaanse muziek uit boxen en in de middag zal er een geweldige saxofonist de muziek ondersteunen. Prachtige auto’s, lekkere espresso’s, italiaanse chocolade, tuk tuk’s , verrukkelijk ijs, wijn, stoere tractoren en een compleet aangeklede straat die Italië ademt. Oftewel alle ingrediënten voor een dag waarop je het lijkt alsof je op vakantie bent in eigen dorp. Karwei zal dit jaar aanschuiven met een workshop mini pizza’s bakken verzorgen op een Weber BBQ, bij slagerij Rietveld kunt u de inwendige mens verwennen, bij de stand van Pacovinha zullen Corrie en Paul u de lekkerste Italiaanse wijnen laten proeven, CiaoHelena is ook weer aanwezig met heerlijke Italiaanse chocolade en koekjes.

Er zijn Fiatjes en Alfa Romeo ( Autowinkel), de dames van de TukTuk fabriek zullen er weer zijn met hun zoete pizza tuktuk en hun koffie tuktuk waar u deze versnaperingen gratis kunt halen het is allemaal teveel om op te noemen………

De Zoete Inval zorgt deze dag voor heerlijke ijsjes (bij iedere aankoop bij één van de ondernemers krijgt u deze gratis).

Daarnaast dingt iedereen die iets koopt bij een van de winkeliers in de Van Tolstraat mee naar mooie prijzen. Er is een straatpakket en een BBQ + bbq vleespakket (u aangeboden door Slagerij Rietveld en Karwei) te winnen. Tevens hebben alle winkeliers wel iets leuks verzonnen voor deze dag.

Ferrari speelt een belangrijke rol tijdens de Bella Italia dag in de Van Tolstraat, Iedereen mag deze uitgebreid bekijken, erin gaan zitten en zich laten fotograferen. Je kan ook tegen betaling van € 47,50 meerijden in deze geweldige Ferrari (wel van te voren aanmelden er is een beperk aantal plekken) Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Diercentraal in de van tolstraat hier kun je je ook inschrijven. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen LIKE dan de Facebook pagina van Bella Italia dag Bodegraven, en maak kans op een meerij rit in deze geweldige Ferrari ! Reden genoeg dus om op zaterdag 27 mei even een kijkje te komen nemen in de van Tolstraat. U komt toch ook!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie