50e Jeugdolympiade v.v. Esto 27 en 28 mei

Komend weekend wordt bij v.v. Esto 50e Jeugdolympiade gehouden. Ruim 200 kinderen doen mee aan dit sportweekend. Op zaterdagmorgen zal de vlam worden ontstoken door Fabian Raaphorst, de winnaar van vorig jaar en door Frank Weerdenburg. Hij was 50 jaar geleden de allereerste winnaar van de Jeugdolympiade. Het thema van dit jaar is, hoe kan het ook anders: Feest.  Alle teams hebben een naam gekregen die gerelateerd is aan het thema.




 

De Ieniemienies en kinderen die spelen in de Stadioncompetitie gaan naar Monkey Town in Gouda op zaterdag. De (G)iganten, D-, E- en F-pupillen blijven bij Esto om spellen te doen. Op zaterdagavond moeten de teams op survival in de Reeuwijkse Hout. Voor de F-pupillen wordt een heuse mini-survival bij Esto georganiseerd. ’s Avonds houdt de JeugdOntspanningsCommissie een reünie voor mensen die in het verleden in het JOC hebben gezeten of op een andere manier vrijwilliger waren tijdens de Jeugdolympiade. Bent u een van deze vrijwilligers, dan bent u van harte welkom op zaterdagavond vanaf 21.00 uur in het Estorant.

 

Eén van de hoogtepunten van de Jeugdolympiade, de penaltyfinale, begint zondag 28 mei om 14.00 uur. Gastkeeper dit jaar is Dennis Gentenaar. Dennis is keeper geweest bij o.a. NEC, VVV Venlo en Ajax. In 2008 heeft Dennis ook al onder de lat gestaan bij Esto. Hij wil het graag nog eens opnemen tegen de penaltyfinalisten van Esto. Op zondagmiddag wordt de 50e Jeugdolympiade feestelijk afgesloten door de “huisartiest” van de Club, PJ, zanger van Helemaal Top.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie