Drukke en gezellige dag op Atletiekbaan in Reeuwijk

Bijna vierhonderd atleten uit de regio deden zaterdag 20 mei mee met de tweede wedstrijd van de ZHM pupillencompetitie. Om half tien startten de mini, C en B pupillen met hun team met de pendelestafette. De aanwezige supporters wisten de teams zo goed aan te moedigen dat de sfeer er gelijk goed in zat. Daarna werkten de pupillen de onderdelen van Athletic Champs af. De mini en C pupillen hadden de volgende onderdelen; 40 meter horden, verspringen, hoogspringen, vortexwerpen en balstoten. De B pupillen deden mee aan 40 meter sprint, hindernispendel, hurk hoog, vortexwerpen en slingeren. Aan het eind van de ochtend werd het programma afgesloten met het onderdeel meters maken. De pupillen moeten dan in 4 minuten zoveel mogelijk meters lopen.




’s Middags waren de A pupillen aan de beurt voor hun wedstrijd. Deze pupillen startten ook met hun team aan de pendelestafette. Daarna hadden de A1 pupillen de volgende onderdelen, 60 meter sprint, hindernispendel, verspringen, vortexwerpen en slingeren. De A2 pupillen hadden 60 meter horden, hoogspringen, polsstok verspringen, kogelstoten en vortexwerpen. Bij deze groep pupillen werd het programma aan het eind van de middag ook afgesloten met het onderdeel meters maken en moeten dan in 6 minuten zoveel mogelijk meters lopen.

Van Sportclub Reeuwijk deden 17 pupillen in verschillende categorieën mee. Deze pupillen wisten maar liefst 61 persoonlijke records te verbeteren. Derde plaatsen waren er voor de volgende teams. Het team van Sydney Epping bij de mini pupillen, het team van Romy van Maaren bij de meisjes pupillen A1 en het team van Maarten Hagenaars, Rick van Duijn en Jaco Boot bij de jongens pupillen A1. Bij de jongens pupillen A 2 eindigden Milan Tol, Bram Smit en Sjoerd de Keijser met hun team op een vierde plaats.

In het individuele eindklassement in de verschillende categorieën eindigde o.a. Sydney Epping op een negende plaats, Mouna Jansen op een 16e plaats en Milan Tol op een 13e plaats.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie