Omloop van het Groene Hart op Tweede Pinksterdag

Traditiegetrouw staat Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) weer de Omloop van het Groene Hart op de agenda. De opbrengst van het evenement, dat bestaat uit fraaie wandel- en fietstochten, is dit jaar bestemd voor De Zonnebloem. Het geld zal worden besteed aan activiteiten voor langdurige zieken en gehandicapten uit de eigen gemeente.




Met een aantal zusterclubs behoort de Lions Club Bodegraven tot de organisatoren. Startplaats is De Molen De Arkduif: vanaf 07.00 uur ’s ochtends kunnen fietsers daar vertrekken voor tochten van 25, 40, 60 en 80 km. Alle routes voeren door het fraaie Groene Hart en langs diverse pleisterplaatsen.

De inschrijving kost afhankelijk van de gekozen afstand 4 tot 7 euro, voor gezinnen gelden speciale tarieven. Met name de route van 25 km. is zeer geschikt voor families. Onderweg kan een prijsvraag worden opgelost

Wandelroutes

Liefhebbers van wandelen kunnen kiezen uit tochten van 10, 25 en 40 kilometer. De kortste leidt de deelnemers via de Oud Bodegraafseweg terug naar de finish, afhankelijk van de gekozen lengte kan verder worden gewandeld via bijvoorbeeld, Reeuwijkse Hout, Boskoop en Zwammerdam. Deelnemers betalen 4 euro voor elke afstand.

Foto: http://www.omloopvanhetgroenehart.nl

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie