Presentatie maatregelen zwaar verkeer Plassengebied

Op 22 mei 2017 zijn omwonenden en belangstellenden tijdens een inloopbijeenkomst geïnformeerd over de introductie van een beweegbare fysieke breedtebeperkingen (BFB) op de toegangswegen naar het Plassengebied.

De gemeente en het dorpsteam Sluipwijk-Plassengebied willen in de zomer van 2017 een proefproject uitvoeren met beweegbare fysieke breedtebeperkingen (BFB) op de toegangswegen naar het Plassengebied om zo de problemen die het brede en zware (bouw) verkeer veroorzaken te beperken. Over de introductie van dit systeem, de locaties en de uitwerking van deze BFB’s zijn inwoners tijdens deze inloopbijeenkomst geinformeerd.




Tijdens deze avond was er ook gelegenheid voor inwoners tot het stellen van vragen en in gesprek te gaan over het voorgestelde ontwerp met medewerkers van de gemeente, het dorpsteam Sluipwijk-Plassengebied en de wethouder Kees Oskam.

Reageren

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om naar deze avond te komen, dan kunt u bijgaand de informatie inzien die is gepresenteerd. U kunt nog tot 5 juni 2017 uw reactie schriftelijk kenbaar maken per e-mail aan Dhr. D Roodenburg, e-mailadres: droodenburg@bodegraven-reeuwijk.nl.

Vervolg

Het college behandelt de ontvangen reacties. Deze worden, zo mogelijk, bij het proefproject betrokken met maatregelen om de problemen met zwaar en breed verkeer aan te pakken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Dolf Roodenburg via telefoonnummer 0172-522522 of via e-mail droodenburg@bodegraven-reeuwijk.nl

Bekijk het filmpje over BFB

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie